Project T - Dimitri Vegas

 
 
 
This year? Öh a fyfan har varit azum, träffat massa nya människor som har tagit en stor plats i mitt liv eller vad man ska säga typ, dom första jag tänker på som " nya människor " är väl mest Hugo & Simon, & Madeleine, haha vi har liksom bara umgåtts i 3-4 månader vilket är sjukt med tanke på hur tajta vi är just nu. Båda hatade ju varandra from the start typ. Jag & Emma har varit heöt jävla galna och fan gjort alla möjliga saker, det bästa med med henne är att hon inte bangar, love! Har även fått tillbaka min kontakt med Linnea en hel del, inte som förr men vi är iallafall kompisar & det känns ju skönt? Mina betyg har jag höjt ganska så bra, kan ju bättre men de är inte slut än heller? Finns mycket jag vill förbättra in för nästa år & tänker inte låta saker komma emellan. Jag & Mamma har en så mycket bättre relation till varandra och kan inte förklara vad jag älskar min mamma och hon förstår mig verkligen och kan verkligen prata med henne, har nog blivit så senaste året att det blivit bättre med tiden. Åhh sommaren dethär året har jag haft saker att göra typ hela tiden, fyfan vad grymt det har varit, har moppe kort tills nästa sommar och kommer ju då kunna göra en hel del andra saker & de blir nog lite mera fritt. Resor och sånt får vi se helt enkelt ! Atm är jag så jävla happy över allt, typ haha. Är skit tagg men ändå inte? Inte värsta saken med nyår egentligen, är liksom bara 14? men de blir väl hemma kväll med brudsen eller träffa Viktor & hans amigos om han inte skulle iväg. Får se helt enkelt, tänker inte sitta på sängen med ett glas juice iallafall :)
 

 
Vaknade runt halv 1 idag, Madde var utanför mitt hus, igen. Hhaha älskar denna brud ! Just nu sitter vi sängen ska fixa oss typ, platta håret och alla sådant, kolla kläder och allt möjligt. Ikväll? Skrev ju innan att det händer nog inte så mycket, vet inte om vi ska vara hemma eller träffa några? Vi får se helt enkelt :)
 
Fyller iallfall år imoooorgon iiiiiiii, ska väl bara ta de lugnt eller så? Tror vi ska ha middag här om det är folk som inte är alldeles för döda, känner mig ganska så oplanerad men det är väl sån jag är, tar de som det kommer. Nu ska jag fixa mig så jag hinner !